close
دانلود آهنگ جدید
x بستن تبلیغات
تبلیغات
طرز پخت خوراک مرغ مجلسی

طرز پخت خوراک مرغ مجلسی

, مدل مانتو 94 , مدل مانتو نوروز 94 , مدل مانتو سال 94 , مدل مانتو جدید 94 , جدیدترین مدل مانتو 94 ,بزرگترین سایت مد, مدل مانتو عید 94 , مدل مانتو بهار 94 , مدل مانتو مجلسی 94 , مدل مانتو 2015-94 , مدل مانتو رنگ سال 94 , مدل لباس مجلسی 94 , , مدل مانتو , مدل مانتو مجلسی , مدل مانتو 2015 , مدل مانتو سال 94 , مدل مانتو کتی , مدل مانتو اسپرت , مدل مانتو 94 , مدل مانتو دخترانه , مدل مانتو مجلسی شیک , مدل مانتو پاییزه , مدل لباس مجلسی , مدل لباس مجلسی دخترانه , مدل لباس مجلسی کوتاه , مدل لباس مجلسی 2015 , مدل لباس مجلسی بلند , مدل لباس مجلسی 2015 , مدل لباس مجلسی کره ای , مدل لباس مجلسی کوتاه 2015 , مدل لباس مجلسی دخترانه 2015 , مدل لباس مجلسی با گیپور ,آشپزی,آموزش آشپزی,آموزش آشپزی غذاهای مجلسی,غذاهای مجلسی,غذا های خوشمزه ی مجلسی,طرز تهیه ی مرغ مجلسی,طرز تهیه ی خوراک مرغ مجلسی,طرز پخت خوراک مرغ,طرز پخت غذای مرغ,مد فنس,طرفداران مد,خوشمزه,خوشمزه ترین,,  مواد لازم برای 4 نفر : مرغ  2كیلوگرم  پیاز  2عدد  سیر  2 حبه  نمک و فلفل  به میزان لازم  ادویه (مخلوط پودر تخم گشنیز و زیره آسیاب شده)  1ونیم قاشق چایخوری  زعفران (آبكرده و غلیظ)  1قاشق چایخوری  رب گوجه فرنگی  3قاشق سوپخوری  کره  3قاشق سوپخوری  آب  1سوم پیمانه طرز تهیه:ابتدا مرغ را پاك كرده و سپس چربی‌های مرغ را بكنید و آن را قطعه قطعه كرده و بشویید و در صافی قرار دهید.نمك،‌ فلفل و ادویه مورد نظر…,

, مدل مو , مدل موی عروس , مدل مو مردانه , مدل مو عروس , بزرگترین سایت مد,مدل موی کوتاه , مدل مو زنانه , مدل موی بلند , مدل مو مردانه 2015 , مدل موی باز , مدل مو بلند , مدل لباس , مدل لباس مجلسی , مدل لباس عروس , مدل لباس شب , مدل لباس مجلسی دخترانه , مدل لباس دخترانه , مدل لباس زنانه , مدل لباس مجلسی کوتاه , مدل لباس مردانه , مدل لباس مجلسی 2015 , , آموزش آشپزی , آموزش آشپزی تبیان , آموزش آشپزی با مرغ , آموزش آشپزی آپارات , آموزش آشپزی با تصویر , آموزش آشپزی ایتالیایی , آموزش آشپزی آسان و سریع , آموزش آشپزی تصویری , آموزش آشپزی و شیرینی پزی , آموزش آشپزی سامان گلریز , آموزش خیاطی , آموزش خیاطی آسان , آموزش خیاطی بدون الگو , آموزش خیاطی به روش ساده , آموزش خیاطی مانتو , آموزش خیاطی عمرانی , آموزش خیاطی تبیان , آموزش خیاطی از ابتدا , آموزش خیاطی با الگو , آموزش خیاطی متریک ,آشپزی,آموزش آشپزی,آموزش آشپزی غذاهای مجلسی,غذاهای مجلسی,غذا های خوشمزه ی مجلسی,طرز تهیه ی مرغ مجلسی,طرز تهیه ی خوراک مرغ مجلسی,طرز پخت خوراک مرغ,طرز پخت غذای مرغ,مد فنس,طرفداران مد,خوشمزه,خوشمزه ترین,,  مواد لازم برای 4 نفر : مرغ  2كیلوگرم  پیاز  2عدد  سیر  2 حبه  نمک و فلفل  به میزان لازم  ادویه (مخلوط پودر تخم گشنیز و زیره آسیاب شده)  1ونیم قاشق چایخوری  زعفران (آبكرده و غلیظ)  1قاشق چایخوری  رب گوجه فرنگی  3قاشق سوپخوری  کره  3قاشق سوپخوری  آب  1سوم پیمانه طرز تهیه:ابتدا مرغ را پاك كرده و سپس چربی‌های مرغ را بكنید و آن را قطعه قطعه كرده و بشویید و در صافی قرار دهید.نمك،‌ فلفل و ادویه مورد نظر…,

, عکس هنرمندان , عکس هنرمندان با همسرانشان , عکس هنرمندان زن , عکس هنرمندان زن ایرانی , عکس هنرمندان و همسرانشان , عکس هنرمندان در برزیل , عکس هنرمندان ایرانی , عکس هنرمندان قدیمی , عکس هنرمندان قدیمی ایرانی ,, آشپزی,آموزش آشپزی,آموزش آشپزی غذاهای مجلسی,غذاهای مجلسی,غذا های خوشمزه ی مجلسی,طرز تهیه ی مرغ مجلسی,طرز تهیه ی خوراک مرغ مجلسی,طرز پخت خوراک مرغ,طرز پخت غذای مرغ,مد فنس,طرفداران مد,خوشمزه,خوشمزه ترین,,  مواد لازم برای 4 نفر : مرغ  2كیلوگرم  پیاز  2عدد  سیر  2 حبه  نمک و فلفل  به میزان لازم  ادویه (مخلوط پودر تخم گشنیز و زیره آسیاب شده)  1ونیم قاشق چایخوری  زعفران (آبكرده و غلیظ)  1قاشق چایخوری  رب گوجه فرنگی  3قاشق سوپخوری  کره  3قاشق سوپخوری  آب  1سوم پیمانه طرز تهیه:ابتدا مرغ را پاك كرده و سپس چربی‌های مرغ را بكنید و آن را قطعه قطعه كرده و بشویید و در صافی قرار دهید.نمك،‌ فلفل و ادویه مورد نظر…,

دوشنبه 04 شهریور 1398
  مواد لازم برای 4 نفر : مرغ  2كیلوگرم  پیاز  2عدد  سیر  2 حبه  نمک و فلفل  به میزان لازم  ادویه (مخلوط پودر تخم گشنیز و زیره آسیاب شده)  1ونیم قاشق چایخوری  زعفران (آبكرده و غلیظ)  1قاشق چایخوری  رب گوجه فرنگی  3قاشق سوپخوری  کره  3قاشق سوپخوری  آب  1سوم پیمانه طرز تهیه:ابتدا مرغ را پاك كرده و سپس چربی‌های مرغ را بكنید و آن را قطعه قطعه كرده و بشویید و در صافی قرار دهید.نمك،‌ فلفل و ادویه مورد نظر…
جای تبلیغات شما
خرید شارژ
تبلیغات
جای تبلیغات شما
وبگذر
فال روزانه

پنل کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
مسابقات
رپورتاژ آگهی
آمار سایت
  • آمار مطالب
  • کل مطالب : 1163
  • کل نظرات : 30
  • آمار کاربران
  • کل کاربران : 75
  • افراد آنلاین : 7
  • آمار بازدید
  • بازدید امروز : 137
  • گوگل امروز : 1
  • آی پی امروز : 14
  • بازدید دیروز : 2,193
  • گوگل دیروز : 2
  • آی پی دیروز : 174
  • بازدید هفتگی : 137
  • بازدید ماهانه : 73,171
  • بازدید سالانه : 680,705
  • بازدید کل : 5,675,887
  • اطلاعات
  • امروز : دوشنبه 04 شهریور 1398
  • آی پی شما : 18.232.124.77
  • مرورگر شما :
اتاق آرزو
فروشگاه
عضویت
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد
نظر سنجی
آیا با ایجاد بخش رمان در سایت موافقید؟


خبرنامه
خبرنامه
با عضویت در خبرنـــــــــامه می توانید آخرین مطالب سایت را در ایمیل خود دریافت کنید .

نویسندگان
خانه دانلود
دانلود و متن آهنگ جدید
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات

کیف رولی لوازم آرایش

طرز پخت خوراک مرغ مجلسی
  • تعداد بازدید : 798
  •  

    مواد لازم برای 4 نفر :

    مرغ  2كیلوگرم
     پیاز  2عدد
     سیر  2 حبه
     نمک و فلفل  به میزان لازم
     ادویه (مخلوط پودر تخم گشنیز و زیره آسیاب شده)  1ونیم قاشق چایخوری
     زعفران (آبكرده و غلیظ)  1قاشق چایخوری
     رب گوجه فرنگی  3قاشق سوپخوری
     کره  3قاشق سوپخوری
     آب  1سوم پیمانه


    طرز تهیه:
    ابتدا مرغ را پاك كرده و سپس چربی‌های مرغ را بكنید و آن را قطعه قطعه كرده و بشویید و در صافی قرار دهید.

    نمك،‌ فلفل و ادویه مورد نظر را با محلول زعفران، كره‌ی آب شده، رب گوجه و آب مخلوط نمایید تا سس مناسبی به دست آید سپس قطعات مرغ را در ظرف مورد نظر بچینید.

    پیاز را نگینی خرد كرده و مقداری از آن را به همراه كمی سیر ورقه شده روی مرغ قرار دهید سپس سه تا چهار قاشق سس روی آن بریزید.

    مجدداً قطعات مرغ را در قابلمه روی پیاز و سس قرار دهید و روی آن را با پیاز خرد شده و سیر ورقه شده و سس بپوشانید در ظرف را گذاشته و روی حرارت متوسط قرار دهید، اجازه دهید تا مرغ آب بیندازد و محتویات داخل ظرف به جوش آید سپس حرارت را كم نموده، اجازه دهید تا بپزد و سس غلیظی داشته باشد، سپس قطعات مرغ را در ظرف سرو قرار داده و سس غلیظ خوشرنگ باقیمانده را هم روی مرغ‌ها بریزید و به همراه نان با چلوی زعفرانی تزیین كرده و سرو نمایید.

    نكات:
    1) همیشه چربی‌های مازاد مرغ را جدا كنید ولی پوست مرغ را جدا ننمایید زیرا طبخ مرغ با پوست از خشك شدن گوشت مرغ هنگام طبخ جلوگیری به عمل می‌آورد. در صورت تمایل پس از طبخ پوست آن را جدا سپس سرو نمایید.

    2) همیشه قطعات مرغ را از مفاصل برش داده و به قطعات دلخواه تقسیم نمایید زیرا برش‌های نامناسب باعث خارج شدن مغز استخوان و بدرنگ شدن سس باقیمانده خوراك فوق می‌گردد.

    3) در صورت دلخواه می‌توانید مرغ را به مقدار قابل توجه با همین روش برای مراسم‌های گوناگون طبخ نمود زیرا با توجه به روش آسان طبخ طعم و مزه خوبی را هم داراست و برای مجالس مناسب است.

    4) یادآوری می‌نماید نمك گوشت‌های سفید ابتدای طبخ اضافه می‌گردد.


    5) اگر مقداری زرشك هم سرخ كرده و به سس اضافه كنید خوراك شما خوشمزه تر میشود.

    منبع: sooran.com / faranashr.com

     




    نظرات
  • در قمست نظرات مشکلات و پیشنهادات و انتقادات خود را با ما در جریان بگزارید.

  • نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتیرفرش کد امنیتی
    سفید کننده دندان

      سفیدکننده دندان Whitelight

     

    اگه خجالت ميکشيد جلوي دوستانتون بخنديد .اگه نمي خواهيد هزينه بالاي جرمگيري دندان را بدهيد و يا درد آن را تحمل کنيد. . . .

    شما نيز مي توانيد دندان هايي سفيد و براق داشته باشيد.

    34.000 تومان

    قيمت فقط 20.000 تومان